Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Földközi-tengeri hajóutak

MEDITERRÁN HAJÓUTAK A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL A CELEBRITY CRUISES ÉS AZ AZAMARA CLUB CRUISES HAJÓIVAL!

Fedezze fel Európa legszebb tájait és partjait a Royal Caribbean Cruises tengeri hajóútjaival. Próbálja ki a fantasztikus mediterrán hajóútjaink egyikét.

bekezdesEgy felejthetetlen nyaralásra vágyik? Szálljon vízre 4, 5 vagy 6 éjszakás hajóútjaink egyikén, és fedezze fel a Földközi-tenger legizgalmasabb úti céljait. A Barcelonából, a napfényes Malagából vagy az örök Rómából induló hajóutakon megismerheti , hogy hajóink legalább annyi szórakozást, izgalmat és pihenési lehetőséget tartogatnak a fedélzeten, mint amennyiben a parton lenne része.

bekezdesA Földközi-Tenger és a Görög Szigetek (7 éj) hajóútjainkon felfedezi a gyönyörű horvát tengerpartot, úszkálhat Dél-Olaszország csodálatos tengerpartjain, vagy felfedezheti Athén és Epheszosz történelmi nevezetességeit.Bárhogy is dönt fantasztikus élményben lesz része a Földközi-tengeri hajóutakon.

bekezdesA hosszú Földközi-tengeri hajóutakon (9, 10, 11 és 12 éj.) bejárjuk a mediterrán világ legszebb helyeit. Elhajózunk mítikus szigetekhez, gyönyörű szép tengerpartokhoz, kikötünk olyan helyeken ahol remek parti kirándulásokon vehet részt.