Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Rövid Karib-tengeri hajóutak

RÖVID HAJÓUTAK A KARIB-TÉRSÉGBEN

3, 4, 5 & 6 éjszakás hajóutak a Karib-Szigeteken

A csillogó óceán, a gyönyörű strandok és a lüktető városok gondoskodnak arról, hogy a Karib-térségbe tett hajóút vagy kirándulás sose legyen elég hosszú. A hajóink fantasztikus újításai és a fedélzeten kipróbálható számtalan étkezési és szórakozási lehetőségek következtében sosem akar majd partra szállni...


Royal Caribbean Celebriity Cruises Azamara Club Cruises


Ajánlatok itt

Képgaléria

ÍME NÉHÁNY LÁTNIVALÓ:

CocoCayCocoCay, Bahamák

CocoCay csendes szigete fehér homokjával és csodálatos környezetével a kalandok igazi otthona, amelyet kizárólag a Royal Caribbean International utasai látogathatnak meg. Fedezze fel a sziget vadonjának ösvényeit, búvárkodjon a legtisztább vizű tengerben, vagy egyszerűen csak dőljön hátra és élvezze a napsütést és a pihenést.

Falmouth, Jamaica Falmouth, Jamaica

Falmouth óvárosában eredeti formájukban megmaradt, gyönyörű faragásokkal borított, mesebeli faháza idézik a letűnt időket. A Water Square kézművesboltjainak felfedezése után jólesik ebédre az igazi jamaicai jerk fűszerezésű garnélarák, homár, csirke vagy sertéshús - a helyi konyha mintegy 300 különféle jerk fűszerezést használ.

Fort Lauderdale, FloridaFort Lauderdale, Florida

A hajóút ideális kiinduló- és végpontja a Miami-tól északi irányban 41 km-re fekvő Fort Lauderdale, amelynek 10 km hosszú strandja a napimádók paradicsoma. Boltok, bárok és éttermek sora szegélyezi a nemrégiben felújított Promenad-ot, míg az izgalmakat kedvelőknek hidroplán repíti egy 30 perces útra, amely átszeli az Everglades-t, Amerika egyik legszebb tájvédelmi területének vidékét.

Labadee, HaitiLabadee, Haiti

Labadee a Royal Caribbean International saját idilli szigete a Karib-térségben: természetes strandok és izgalmas vízi sportok várják a hajózókat és látogatókat a lélegzetelállítóan szép környezetben. Nézzen le a félszigetre 122 méter magasból, a motorcsónakkal, vontatott ejtőernyőről, vagy vásároljon a helyi kézművesek gyönyörű munkáiból.

NassauNassau, Bahamák

Nassauban a modern kifinomultság és a régies báj tökéletes keveréke várja. Semmikép se hagyja ki a XIV. századi francia kőkolostort és a többi lenyűgöző történelmi látnivalót. New Providance trópusi szigetén a fehér homokos strandokat hihetetlenül szép, türkizkék tenger veszi körül.

St. MaartenPhilipsburg, St. Maarten

A hollandok és a franciák hatása is érezhető ezen a mennyei kis trópusi földdarabon. St. Maarten strandjait a régió legszebb partjai között tartják számon, ám ezzel még nincs vége a látnivalóknak. A lélegzete is eláll majd, amikor megpillantja Cupecoy beach fenséges szikláit és barlangjait. A vásárolgatáshoz is is minden rendelkezésre áll itt. St. Maarten vámmentes áruházaiban és Marigot különleges francia butikjaiban.

Ajánlatok itt

Képgaléria