Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Dél-karibi hajóutak

DÉL-KARIB TÉRSÉG

7-12 éjszakás dél Karib-Szigeteki hajóutak

Szálljon vízre San Juanban, vagy a New York-i Cape Liberty-n, és induljon el egy igazi karib-tengeri kalandra Haiti, a Dominikai Köztársaság, St. Kitts és St. Thomas aranyló strandjaihoz és buja, zöld erdeihez. Fedezze fel a bájos St. George hegyvidéki tájait és színes, koloniális építészetét, vagy kortyolgassa a friss rumkoktélokat St. Croix tökéletes puha, finom homokján.

Royal Caribbean Celebriity Cruises Azamara Club Cruises


Ajánlatok itt

Képgaléria

ÍME NÉHÁNY LÁTNIVALÓ:   

Bridgetown, Barbados
Bridgetown, Barbados
A Trafalgar Square teázóiban üldögélve, csak a meleg szellő és a sziget körül hullámzó smaragdszínű tenger tenger árulkodik arról, hogy ez bizony nem London! Barbados, amelyet sokan Kis-Angliaként emlegetnek, számos, a sziget gazdag történelmét bemutató múzeummal büszkélkedhet, és a környező korallzátonyok között megbúvó több mint 100 hajóroncs a világ minden tájáról vonzza a búvárkodás szerelmeseit.

Oranjestad, Aruba
Oranjestad, Aruba
Aruba neve egyet jelent a nyaralással. A sziget szinte egész évben zavartalan napsütéssel büszkélkedhet. A főváros Oranjestad pálmákkal szegélyezett utcáit leginkább gyalog érdemes bejárni, így könnyen felfedezhetjük a város holland koloniális stílusát és remek boltjait. Seaport Village bájos boltocskái és Wilhelmina trópusi kertjei is kellemes kikapcsolódást ígérnek.

Roseau, Dominika
Roseau, Dominika
Roseau,Dominika fővárosa hangulatát különleges, a viktoriánus korban kőből és fából épült házak határozzák meg. Dominika leginkább esőerdejéről, vízeséseiről és barlangjairól híres. Rengeteg túraútvonal áll rendelkezésre, és a gazdag tengeri élővilág remek búvárkodási és könnyű búvárkodási lehetőségeket kínál. Elbűvölőek a sziget cölöpökre épült házai ahonnan lépten-nyomon reggae dallamok szűrődnek ki.

St. Croix, Amerikai Virgin-szigetek
St. Croix
Ezt az idilli, tengerparti várost áthatja a történelem és a szépség. A kis kikötőváros látképét a viktoriánus építészeti stílus határozza meg. Számtalan történelmi épület és múzeum közül válogathat, de szerencsére a város egy nap alatt is bejárható. A település leghíresebb nevezetessége a Fort Frederik, amely 1700-ban épült. A népszerű úti célok közé tartozik még a gótikus St. Patrick katolikus templom, az Emancipation Park és az elegáns vámház.

St. Johns, Antigua
St. Johns, Antigua
Egyesek megmásznak minden 4000 méteres hegycsúcsot Észak-Amerikában. Mások éveket töltenek el azzal, hogy végigjárják az Appalach túraútvonalat. Nos, St. Johns kissé más kihívásokat tartogat, olyanokat, amelyek próbára teszik a legerősebb napkrémeket és a legelnyűhetetlenebb törülközőket is. Ne vegye félvállról a kihívást, hiszen 365 különböző strand várja. Biztos lehet benne, hogy minden strand legalább annyira gyönyörű és elragadó, mint az előző volt.

Willemstad, Curacao
Willemstad, Curacao
Már a kikötőbe érve szemünkbe tűnnek a part mentén a régi gyarmatosítókat idéző, holland koloniális stílusú épületek. Seaquarium Beach fantasztikus Curacao Sea Aquariuma több mint 400 egzotikus tengeri állat- és növényfajt mutat be. Ne hagyja ki, hogy fel ne hajtson a Queen Julianna hídra, amely54 méter magasan köti össze Punda, Otrobanda és Schottegat városrészeit.

Ajánlatok itt

Képgaléria