Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Kuba és a Karib-térség - 4- 5 éjszakás hajóutak


Fedezze fel a Kuba és a Karib -térséget 4-5 éjszakás hajóútjainkon. Ha aktív kikapcsolódásra és izgalmas fedélzeti programokra vágyik  az Ön osztálya a Sovereign és Empress hajóosztályok. Mászófal, medencék, day spa, jacuzzik, szabadtéri medencék mind-mind az Önöké. Vegye fel a Majesty of the Seas  és az Empress of the Seas barátságos életét és az utazás garantáltan örök emlék marad.


EMPRESS OF THE SEAS

  

Hajó neve: Empress of the Seas
Indulási időpontok:
2017. jún. 07., 21., 26*. júl. 01., 05., 10*., 15.,  19., 24., 29. aug. 02., 07*., 12., 16., 21., 26., 30. szept. 04., 09., 13., 18., 23., 27., okt. 02.,07., 11., 16., 21., 25, 30.

Indulási kikötő:
Tampa, Florida - USA

Érkezési kikötő: Tampa, Florida - USA
Utazás:
Egyénileg


Útvonal:
 alt
 

Részvételi díjak

Belső kabin 320 EUR-tól / fő
Ablakos kabin 355 EUR-tól / fő
Lakosztályok
768 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 76 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátás a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használata, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése, csomaghordás fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (76 EUR / fő), borravalót kb. 13 USD / fő / nap, személyes fogyasztás alkoholos és üdítőitalok, internet, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás 1,3%.Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
** - Nassau helyett a Grand Bahamán köt ki a hajóés a kikötők sorrendje eltér.


Ne hagyja ki...

Nassau, Bahama-szigetek - Atlantis tengerparti nap
A Paradise-sziget világhírű Atlantis üdülőközpontjánál található a The Dig (ásatás), ahol az elsüllyedt Atlantisz föld alatti utcáin barangolhat, a tengerparton pedig elkülönített terület áll Utasaink rendelkezésére.

Hosszabítsa meg hajóútját az Universal Orlando élményparkban
Lehet e méltóbb befejezése élete legszebb hajóútjának, mint elölről kezdeni a kalandokat? A híres Universal Orlando élményparkban fantasztikus kalandok, elő zene, tűzijáték, étkezési lehetőségek, non-stop éjszakai élet és még egy sor izgalmas lehetőség várja. Válasszon jó minőségi szállodáink közül, melyek mindegyike kényelmes sétatávolságra fekszenek a szórakoztató központoktól!