Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Dél-Karib körút - 7 éjszakás hajóutak - Adventure of the Seas

A Voyager osztályú hajókon is mindent megtalál a mászófaltól és korcsolyapályától kezdve a boltokkal és kávézókkal teli Royal Promenádig mindent. Különböző kategóriájú kabinok széles választéka sétáló utcára néző belső kabinoktól kezdve a Royal lakosztályokig minden megtalálható.

Amit látni kell:

  • San Juan, Puerto Rico: Bár San Juan modern, vibráló kikötőváros, bárhová nézünk, a büszke múlt jeleivel találkozunk. Számos régi építmény - erődök, templomok - még a XVI. század elejéről maradt ránk, amikor a konkvisztádor Juan ponce de León 1508-ban a szigetre érkezett, és spanyol kolóniát létesített itt.

  • Basseterre, St. Kitts: St. Kitts, amelynek főterét a londoni Piccadilly Circus mintájára tervezték, egyedi módon ötvözi az európai nagyvárosok hangulatát a szigetvilág könnyedségével. E sziget évszázadokig a térség egyik vezető cukornádtermelőjeként volt ismert.
ADVENTURE OF THE SEAS 

     

Hajó neve: Adventure of the Seas

Indulási időpontok:
2017. okt. 14. nov. 25. dec. 23.
                                2018. jan 20. feb. 17. márc. 17. ápr. 14.

Indulási kikötő: San Juan, Puerto Rico
Érkezési kikötő: San Juan, Puerto Rico

Utazás: Egyénileg

Útvonal:

Részvételi díjak

Belső kabinban 655 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
781 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
982 EUR-tól / fő
Lakosztály 1.591 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 61 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés


A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.

A részvételi díj nem tartalmazza: kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (61 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek!