Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Dél-Karib térség - 7 éjszakás hajóutak - Jewel of the Seas

A Radiance osztályú bámulatos üvegbelsőjével tökéletesen harmonizál a finom berendezés és kárpit, melyeket művészeti alkotások és szobrok egészítenek ki. Ezen a hajóosztályon több a szabad tér és üvegbelső, erkély ezért pillanatok alatt elfeledkezünk arról, hogy egy hajón vagyunk.

Amit látni kell:

  • Roseau, Dominika: Gyalogösvények és túraútvonalakban gazdag hálózat fedi le a sziget egyébként érintetlen belsejét, ahol festői vízesések, gynegéden csörgedező patakok és élénken bugyborékoló hőforrások mentén sétálva ismerheti meg e gyönyörű helyet. Ha pedig inkább a tengert választani gyönyörű strandok várják.

  • Bridgetown, Barbados: Hamisítatlan brit hangulat, hamisítatlan karib milliőben. Az ötórai teázás még mindig elterjedt szokás itt., a viktoriánus építészet még mindig a városkép meghatározó eleme, az autók pedig még mindig a bal oldalon közlekednek.
JEWEL OF THE SEAS 

 

Hajó neve: Jewel of the Seas

"A" útvonal indulási időpontok:
2017. nov. 26. dec. 10., 24. 2018. jan. 07., 21. feb. 04., 18. márc. 04., 18. ápr. 01., 15., 29.
                                                  
"B" útvonal indulási időpontok: 2017. nov. 19. dec. 03., 17., 31. 2018. jan. 14., 28. feb. 11., 25. márc. 11., 25. ápr. 08., 22.
                                   
Indulási kikötő: San Juan, Puerto Rico
Érkezési kikötő: San Juan, Puerto Rico

Utazás: Egyénileg

"A" útvonal:
 

"B" útvonal:
 

Részvételi díjak

Belső kabinban 727 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
881 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
955 EUR-tól / fő
Lakosztály 1.899 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 68 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés


A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.

A részvételi díj nem tartalmazza: kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (68 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek és változhatnak!