Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

A Bahamák térsége - 7 és 8 éjszakás hajóutak - Anthem of the Seas

A Quantum hajóosztályt képviselő hajók a Quantum ofthe Seas, az Anthem of the seas és az Ovation of the Seas, drámai előrelépést képviselnek a személyhajózásban, mivel számos újdonságot, tengeren soha ezelőtt nem látott programokat kínálnak a fedélzeten, köztük pl. a RipCord by iFly szabadesés szimulátort, amely a kezdőktől a gyakorlott ejtőernyősökig, mindenki számára felejthetetlen élmény. A North Star ugyancsak és szó szerint új magasságokba invitálja majd a vendégeket egy buborékra emlékeztető, drágakő alakú üvegkabinban, és látványos, 360 fokos panorámát kínáló utazást ígér számukra több mint 90 méterrel az óceán felett. A legkorszerűbb technikát felvonultató Two70°-et, egy többszintes, a padlótól a plafonig érő panorámaablakokkal felszerelt hatalmas termet, amelyet a hajótaton alakítottak ki; a SeaPlex-et, a legnagyobb fedett sport- és szórakoztató komplexumot, ahol dodzsem, görkorcsolyázási lehetőség és cirkusziskola várja az utazóközönséget!

Amit látni kell:

  • CocoCay, Bahamák: Cococay csendes szigete fehér homokjával és látványos környezetével a kalandok igazi otthona, amelyet kizárólag a Royal Caribbean International utasai látogathatnak meg. Fedezze fel a sziget természeti szépségeit, fürödjön a legtisztább vizű tengerben, vagy egyszerűen csak dőljön hátra és élvezze a pihenést.

  • Nassau, Bahamák: Nassauban a modern kifinomultság és a régies báj tökéletes keveréke várja. Semmiképpen se hagyja ki a XIV. századi francia kőkolostort és a többi lenyűgöző látnivalót. New Providence trópusi szigetén a fehér homokos strandokat hihetetlenül szép, türkizkék tenger veszi körül.
ANTHEM OF THE SEAS 

   

Hajó neve: Anthem of the Seas

Indulási időpontok:
2017. okt. 28. nov. 04., 11., 18., 25. dec. 14., 22., 30.
                                2018. jan. 19. feb. 09., 17. márc. 09., 17., 24, 31. ápr. 07., 14., 21.
                              
Indulási kikötő: Cape Liberty, New York - USA
Érkezési kikötő: Cape Liberty, New York - USA

Utazás: Egyénileg

Útvonal:
 

Részvételi díjak

Belső kabinban 810 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
929 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
1.090 EUR-tól / fő
Lakosztály 1.573 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 140 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés


A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.

A részvételi díj nem tartalmazza: kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (140 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek!