Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Kelet-karibi kiruccanás - 7 éjszakás hajóutak - Celebrity Equinox


Igazodva napjaink állandó változó világához, mindig egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, hogy utasaink a lehető legkülönlegesebb nyaralással szolgálhassunk. Ezért olyan tágasak, fénnyel teliek és a legapróbb részletekig gondosan kidolgozottak a belső tereink. Fél hektárnyi természetes gyepet kínálunk - az óceán közepén. Lenyűgöző éttermeket, amelyekben a hangulat semmivel sem marad el a világszínvonalú konyha mögött. Mindezt azért tesszük, hogy a hajóutunk minden egyes napján épp annyi izgalomban - vagy épp pihenésben - legyen része amennyit szeretne.

TIPP: Kérje “Go Big, Go Better, Go Best” ajánlatunk akár ajándék italcsomaggal! Részletek itt !

Amit ne hagyjon ki:

  • San Juan, Puerto Rico: San Juan az amerikai kontinens második legrégebbi városa. Pasztellszínű házai, kovácsoltvas erkélyei, szobrokkal övezett terei és kék macskakővel kirakott, szűk utcácskái érdekes kontrasztot alkotnak az energikus, modern város lüktető életével.

  • PhilipsBurg, St. Maarten: Két önálló állam is létrejött a szigeten, két nagyban eltérő rész. A holland rész fővárosa Philipsburg a vásárolni vágyók paradicsoma áruházakkal és butikokkal. A Great Bay Beach és a  Little Bay Beach strandjai pedig a világ legszebbjei közé tartoznak.
CELEBRITY EQUINOX 

     

Hajó neve: Celebrity Equinox
Indulási időpontok:
2017. dec. 09., 23. 2018. jan. 06., 20. feb. 03., 17. márc. 03., 17., 31.
Indulási kikötő: Miami, Florida, USA
Érkezési kikötő: Miami, Florida, USA

Utazás: Egyénileg

Útvonal:

Részvételi díjak

Belső kabinban 749 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
899 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
929 EUR-tól / fő
Lakosztály 2.579 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 93 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (93 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek és változhatnak!