Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Nyugat-karibi gyöngyszemek - 7 éjszakás hajóút - Celebrity Equinox


Igazodva napjaink állandó változó világához, mindig egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, hogy utasaink a lehető legkülönlegesebb nyaralással szolgálhassunk. Ezért olyan tágasak, fénnyel teliek és a legapróbb részletekig gondosan kidolgozottak a belső tereink. Fél hektárnyi természetes gyepet kínálunk - az óceán közepén. Lenyűgöző éttermeket, amelyekben a hangulat semmivel sem marad el a világszínvonalú konyha mögött. Mindezt azért tesszük, hogy a hajóutunk minden egyes napján épp annyi izgalomban - vagy épp pihenésben - legyen része amennyit szeretne.

TIPP: Kérje “Go Big, Go Better, Go Best” ajánlatunk akár ajándék italcsomaggal! Részletek itt !

Amit ne hagyjon ki:

  • George Town, Nagy Kajmán-sziget: Az egykor legrettegettebb kalózainak rejtekhelyet adó Nagy Kajmán-sziget, a Kajmán-szigetek legnagyobbika, manapság a ráják és a tengeri teknősök közé vágyók turisták központja.

  • Cozumel, Mexikó: A Yucatán.félszigettől 19,5 kilométerre keletre található Cozumel koralzátonyai egzotikus halfajok százainak adnak otthon, míg a gazdag szárazföldi növényvilág a trópusi madárfajok paradicsoma.
CELEBRITY EQUINOX 

     

Hajó neve: Celebrity Equinox
Indulási időpontok:
2017. dec. 02., 16., 30. 2018. jan. 13., 27. feb. 10., 24. márc. 10., 24.
Indulási kikötő: Miami, Florida, USA
Érkezési kikötő: Miami, Florida, USA

Utazás: Egyénileg

Útvonal:
 

Részvételi díjak

Belső kabinban 739 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
889 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
879 EUR-tól / fő
Lakosztály 2.779 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 126 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (126 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek és változhatnak!