Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Nyugat-karibi kiruccanás - 7 éjszakás hajóút - Celebrity Silhouette


Igazodva napjaink állandó változó világához, mindig egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, hogy utasaink a lehető legkülönlegesebb nyaralással szolgálhassunk. Ezért olyan tágasak, fénnyel teliek és a legapróbb részletekig gondosan kidolgozottak a belső tereink. Fél hektárnyi természetes gyepet kínálunk - az óceán közepén. Lenyűgöző éttermeket, amelyekben a hangulat semmivel sem marad el a világszínvonalú konyha mögött. Mindezt azért tesszük, hogy a hajóutunk minden egyes napján épp annyi izgalomban - vagy épp pihenésben - legyen része amennyit szeretne.

TIPP: Kérje “Go Big, Go Better, Go Best” ajánlatunk akár ajándék italcsomaggal! Részletek itt !

Amit ne hagyjon ki:

  • Speciális éttermek: Fedélzeti éttermeink oly izgalmasak és változatosak, mint az úti célok, melyeket meglátogatunk. Központi főéttermen kívül további büfé-étterem, kávéház és grill várja a nap különböző időszakaiban az éhes utasokat. De ha gourmet kalandokra vágyik, keresse fel valamelyik speciális éttermünket, a távol-keleti ízek otthonát a Silk Harvest-et, az olasz konyha szakértőjét a Tuscan Grill-t, a legsikkesebb Qsine-t vagy legkifinomultabbat a Murano-t.

  • Cozumel, Mexikó: Csodálja meg Tulum városát, a maja építészet remekét, és a 13 méter magas sziklán elhelyezkedő, piramis alakú El Castillót. Majd elmerülhet a Chankanaab víz alatti viligában az Atlantis tengeralattjáró fedélzetén.
CELEBRITY SILHOUETTE 

 

Hajó neve: Celebrity Silhouette - Solstice class
Indulási időpontok:
2017. dec. 24. 2018. jan. 07. feb. 04., 18. márc. 04., 18. ápr. 01
Indulási kikötő: Fort Lauderdale, Florida, USA
Érkezési kikötő: Fort Lauderdale, Florida, USA

Utazás: Egyénileg

Útvonal:
 

Részvételi díjak

Belső kabinban 739 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
889 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
869 EUR-tól / fő
Lakosztály 2.749 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 116 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (116 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek és változhatnak!