Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Délkelet-Ázisa - 7 éjszakás hajóút - Mariner of the SeasA régió leglenyűgözőbb részeit ismerheti meg ezen útjaink során, az élénk kuala Lumpurtól, a  kozmopolita Hongkongon keresztül Phuket aranyló partjaiig vagy a világörökség résézét képező vietnámi Ha Long öbölig. Útjaink során megismerheti az ázsiai kultúrát, étkezést és szórakozást. 

Amit látni kell:

  • Phuket, Thaiföld: Thaiföld legnagyobb és legnépszerűbb szigete, Phuket ragyogó fehér homokos tengerpartokkal és csillogó tengerrel fogadja látogatóit. Fedezze fel a gyönyörű szigetet elefántháton egy dzsungeltúra során, vagy csak pihenjen a gyönyörű strandok egyikén.

  • Kuala Lumpur, Malajzia: Malájzia fővárosa egyedi bájával és vonzerejével a világ minden tájáról vonzza a látogatókat. sétáljon a város utcáin, fogadja be a lenyűgöző látnivalókat és tájat. Fedezze fel a piacokat és tapasztalja meg az ázsiai kultúra sokszínűségét. 

MARINER OF THE SEAS

       

Hajó neve: Mariner of the Seas
Indulási időpontok:
2018. január 05., március 22.

Indulási kikötő: Szingapúr
Érkezési kikötő: Szingapúr

Utazás: Egyénileg

Útvonal:

 

Részvételi díjak

Belső kabin 762 EUR-tól / fő
Ablakos kabin 867 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin 1.100 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 75 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátás a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használata, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése, csomaghordás fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (75 EUR / fő), borravalót kb. 13 USD / fő / nap, személyes fogyasztás alkoholos és üdítőitalok, internet, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.