Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Délkelet-Ázsia legjava - 14 éjszakás hajóút - Celebrity Millennium


Az egész világon méltán nagy hírnévnek örvendő hajóink a Millennium osztályú hajók. Az AquaSpa-k, valamint padlótól plafonig érő ablakokkal rendelkező, modern fittness központjaik miatt. Ezek a tengerjáró hajók toronymagas, tizenegy fedélzetet átszelő központi átriummal, a hajó oldalán működő üvegliftekkel, és számos más áttörést jelentő tervezés jellegzetességgel büszkélkedhetnek.

TIPP: Kérje “Go Big, Go Better, Go Best” ajánlatunk akár ajándék italcsomaggal! Részletek itt !

Amit ne hagyjon ki:

  • Bangkok, Thaiföld: Ez a színektől roskadozó, álomszerű város telis-tele van gazdagon díszített szentélyekkel, meghitt templomokkal és aranyozott tornyokkal, no meg a várost átszövő csatornákon himbálódzó, híres úszópiacokkal. A messze földön híres helyi ételektől kezdve a táncos bemutatókig számos program lehetőség várja Ön a két napos tartózkodás alatt.

  • Ho Shi Minh, Vietnám: A Mekong-delta szívében fekvő, még napjainkban is gyakran csak Saigonként emlegetett kikötőváros az ázsiai és francia kultúra izgalmas elegyét kínálj. A gyarmati időket felidéző épületek, kávézók és alkalmi piacoktól, tésztaárusoktól hangos utcák várják.
CELEBRITY MILLENNIUM 

          

Hajó neve: Celebrity Millennium - Millennium class
Indulási időpontok:
2017. okt. 29., dec. 10. 2018. jan. 07., 21* feb. 04.
Indulási kikötő: Hongkong, Kína
Érkezési kikötő: Szingapúr

Utazás: Egyénileg

Útvonal:


Részvételi díjak

Belső kabinban 1.599 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
1.679 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
2.109 EUR-tól / fő
Lakosztály 4.129 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 126 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (126 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek és változhatnak!
*- a hajó fordított útvonalon közlekedik.