Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Üdvözli a megújult Azamara Club Cruises! Nyomtatás E-mail

Facebook   

Azamara Club Cruises

BEMUTATKOZÁS

AZAMARA CLUB CRUISES

Az utazás szerelmeseinek

2007-ben alakult meg az Azamara Cruises hajótársaság, a mostani Azamara Club Cruises elődje, az egyetlen igazi deluxe hajótársaság. Az Azamara Club Cruises két hajója, az Azamara Journey és testvére, az Azamara Quest egzotikus úti célokat vesz célba – ez a hajótársaság egyik legnagyobb vonzereje! Az Azamara Club Cruises kitárja a világ rejtett zugait mindazok előtt, akik szeretnek elmerülni a hajózás nyújtotta élményekben. A két hajó bensőséges hangulatú luxus utakat kínál, s olyan csodálatos desztinációkat, ahová a nagyobb tengerjárók nem tudnak eljutni.
Az Azamara Club Cruises két bensőséges hangulatú, 694 vendéget befogadó hajója az Azamara Journey és az Azamara Quest a butik hotelek hangulatával, világszínvonalú kiszolgálással és kivételes all inclusive ellátással várja utasait. A két butik hajó méretének köszönhetően olyan kikötőkbe is elviszik, ahová nagy testvéreik méreteik miatt el sem juthatnak.
Míg a legtöbb óceánjáró pár órát tölt az egyes kikötőkben, addig Destination Immersion programjuknak köszönhetően az Azamara hajók a kikötők több mint felében késő estig, akár éjfélig is a kikötőkben tartózkodnak. Majd minden hajóúton van egy vagy két kikötő, ahol két-két napot tölt a hajó, lehetővé téve, hogy Ön minden ízében felfedezze a várost és környékét, megismerje kultúráját és konyháját. Az Azamara hajóutakat elsősorban olyan, igényes utasaiknak ajánljuk akik nem csupán látni akarnak, hanem szeretnék „megélni” azokat a helyeket és kultúrákat, melyeket felkeresnek.
Bármerre hajózik is, az Azamara mindig meglepi valamivel.A hajótársaság AzAmazing Evenings progjamjai még közelebb hozzák Önhöz a helyiek életét és hagyományait. Valamennyi hét napnál hosszabb hajóúton legalább egyszer, a kapitány és csapata vendégül látja a hajó utasait egy felejthetetlen esti parti programon, melyet kizárólag az ő számukra szerveznek, hogy bemutathassák a hely nevezzetességeit , tradícióit. (kivéve a transzatlanti hajóutak.)
Az Azamara Club Cruises legújabb meglepetése a „Nights and Cool Places” programsorozat, mely gondosan válogatott, vacsora utáni privát élményeket jelent az egyes kikötőkben. A programok elviszik Önt a színfalak mögé, egy gondolázásra a holdfényes Velencében, vagy egy sétára a kivilágított ókori romok között.
Legyen egyike azon keveseknek, akik az „Insider Access” programok keretében első kézből tapasztalhatják meg a helyiek vendégszeretetét, és ismerhetik meg a kultúrájukat és szokásaikat. Vegyen részt egy privát csoportos látogatáson egy selyemfestőnél, beszélgessen egy helyi történelem professzorral, ismerkedjen egy családi villa lakóival, lesse el a helyi konyha rejtelmeit egy főzőtanfolyamon, vagy készítsen mozarellát és csoki bonbont.
2016 az Azamara Journey és az Azamara Quest egy teljes körű felújításon esett át, mely során megújult minden kabin és közösségi terület. A hajó orrától a tatig elegáns új színt kapott, átalakultak a nyitott fedélzet funkciói és felfrissültek a szórakoztatás terei, miközben megmaradt a nemzetközi színvonalú konyha, valamint a figyelmes és egyedülállóan barátságos személyzet, akik minden felejthetetlen nap után „haza” várják.

MEGÚJULT AZ AZAMARA CLUB CRUISES!: 2010-ben Azamara Club Cruises néven megújult a Royal Caribbean Cruises hajótársaság legkisebb és egyben legexkluzívabb flottája. Az eddigi 5*-os luxus-szolgáltatások mellé bekerült a more-inclusive szolgáltatás!

A More-Inclusive tartalma a teljes ellátáson felül:

+ Azamara házi borok (vörös és fehér) ebédhez és vacsorához
+ Palackozott víz, szóda, üdítő, kávékülönlegességek és tea egész nap
+ Valamennyi borravaló
+ Transzferbusz a kikötőbe
+ 24 órás szobaszervíz
+ Lakosztályokban inas-szolgálat
+ Önkiszolgáló mosoda


FLOTTA

2 hajóból álló, 5*-os flottánk, a külön-külön 694 főt befogadó Azamara Quest és Azamara Journey fedélzetén a hajózás minden pillanatát a varázslat lengi körül. Itt valóban lehetőség van a tömegek elkerülésére és a nyugalmas hajózásra.

  • Azamar Journey & Azamara Quest

Bővebben


A megújult Azamara Club Cruises várja Önt!

Azamara Club CruisesAzamara Club Cruises! Ez az 5 csillagos hajótársaság a világ egyik legexkluzívabb és legszínvonalasabb szolgáltatásokat nyújtja! Kisebb minden igényt kielégítő hajóink az egzotikus úti célokra specializálódtak. Hajóink Európába és Ázsiába, Dél-Amerikába látogatnak el de természetesen a világ körüli hajóutak sem maradhatnak ki!

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.