Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

MEGÉRKEZETT AZ ALLURE OF THE SEAS!!! Nyomtatás E-mail

Facebook   

LEGFRISSEBB HÍREINK - AZ ALLURE OF THE SEAS-ről jelentjük!!!

Együtt a világ két legnagyobb testvér hajója az OASIS OF THE SEAS és az ALLURE OF THE SEAS!!!

Oasis of the Seas & Allure of the Seas

 

Nézze meg videón a nagy találkozást!

MIAMI – 2010.November 13. – Az Oasis of the Seas 8000 utasa és személyzete fogadta a testvérhajót, a Royal Caribbean International legújabb hajócsodáját, az Allure of the Seas-t, a fort lauderdale-i kikötőben. A világ két legnagyobb és legforradalmibb óceánjárója először találkozott a tengeren. Hernan Zini, az Allure of the Seas kapitánya, utalva a testvéri rivalizálásra, barátságosan megjegyezte, hogy az új hajó 5 centiméterrel hosszabb mint az Oasis of the Seas, s így több hely jut az izgalmas vacsorázó és szórakozóhelyeknek, a DreamWorks élménynek és a Royal Caribbean emblematikus Gold Anchor szolgáltatásainak.

 

 

A Royal Caribbean International legújabb óriás tengerjárója, az Allure of the Seas – az Oasis of the Seas testvérhajója - október 29-én elindult „szülővárosából” a finnországi Turkuból és megérkezett Port Everglades kikötőjébe!!!

Allure of the Seas

nagyobb kép

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

13 napos út után megérkezett célállomására, a floridai Port Everglades-be legújabb hajócsoda az Allure of the Seas!!!

Nézze meg a képeket

Utasaink december 1-től vehetik birtokba a Royal Caribbean International új zászlóshajóját, először egy 4 éjszakás út keretében, december 5-től pedig 7 éjszakás körutakon fedezhetik fel a karib térség szigeteit, és élvezhetik az Allure of the Seas számtalan, lenyűgöző újdonságát.

Allure of the Seas utak

És, hogy milyen újdonságok várják Önöket? Íme egy kis ízelítő:

Elsőként az Allure of the Seas fedélzetén nyitotta meg legújabb kávézóját a Starbucks Coffee!
Minőségi kávékülönlegességeinket már a hajó fedélzetén is megkóstolhatja! Az italokon felül természetesen megtalálható kávézónkban a reggeli péksüteményeken keresztül a délutáni édességeken át a Starbucks Coffee megszokott kínálata. A kávézó az 5. szinten, a Royal Promenádon található.

 • Az Allure of the Seas fedélzetén találkozhatnak először a DreamWorks Animation szereplőivel, elsőként itt látható a „How to train your Dragon” jégrevü és a Madagascar vízishow!
 • Az Allure of the Seas az összes, már eddig megismert és megkedvelt újdonsággal rendelkezik, amelyek miatt a Royal Caribbean hajói oly felejthetetlenek. (pl. sziklamászófal, jégpálya stb.)
 • Ugyan az Allure of the Seas az Oasis of the Seas testvérhajója, de számos egyedi jellemvonással rendelkezik, megteremtve így saját stílusát! Új szórakoztató műsorok, éttermek és üzletek várják kedves Utasainkat!
 • Új mércét állítottunk a szórakoztatás minőségében!
  Nagyszínpadunkon a Tony Award díjas Broadway musicalt, a Chicago-t láthatják kitűnő nemzetközi szereposztásban! A Chicago musical rajongói tapasztalhatják, hogy a musical 90 perces változata ugyanazt az élményt nyújtja, mint az eredeti darab - remek karakterek, slágerek szövődnek össze ebben a dicsőségről és hírnévről szóló történetben.
 • Blue Planet: Lélegzetelállítóan vakmerő és látványos előadással kápráztatják el közönségüket a Blue Planet levegőakrobatái. Nagy utazáson vehetünk részt, amelyben lenyűgöző vizuális mesét láthatunk Kék Bolygónkról - a hegycsúcsoktól kiindulva a tengerek mélyéig - erőteljes zenei aláfestéssel, szárnyaló vokállal, lendületes táncokkal és légi akrobata mutatványokkal.
 • OceanAria:A Boardwalk-on található Vízi Színházban (AquaTheater) egy újabb, akrobatikus elemekkel tarkított, fantasztikus vízishow-t csodálhatnak meg! Az új előadás egy ősi, víz alatti civilizáció történetét meséli el. Az extravagáns előadás zenekari kíséretének dallamai a szabad ég alatt együtt hömpölyögnek az óceán hangjaival!
 • 3D-s Mozi: Az Allure of the Seas fő színháztermében most a legnépszerűbb 3d-s mozifilmeket is megtekinthetik. A filmek alatt úgy érezheti, mintha részesévé válna az akcióknak!


Új étkezési lehetőségek

 • Rita’s Cantina a Boardwalk-on. (mexikói étterem)
 • Családbarát latin fiesta a hajón, ínycsiklandozó mexikói ételekkel, mint például Rita híres fajitája, hagyományos készítésű tortilla chipse, guacamole és salsa, valamint házi készítésű Margarita is található a menüsoron.
 • Boardwalk Dog House: Készítse el Hot-Dogját a saját ízlése szerint!
 • Samba Grill: Pompás steakhouse a 15. szinten, brazil ritmussal fűszerezve.


Vásároljon a leszállásig!

 • Számtalan vásárlási lehetőséget talál hajónkon – legújabb figyelemre méltó butikját a GUESS nyitotta meg.
 • GUESS: Lépjen be a szexi és csodálatos GUESS világába! Üzletünkben megtalálhatja legutolsó modelljeinek széles választékát. Órák, cipők, ékszerek, szemüvegek és parfümök mind a hölgyek, mind az urak részére

Allure of the Seas utak