Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

OASIS OF THE SEAS - A legnagyobb, a leg, leg, leg... Nyomtatás E-mail

Facebook   

Bemutatkozik Önöknek a világ legnagyobb hajója az OASIS OF THE SEAS!

Legnagyobb és legújabb hajóink az Oasis of the Seas! Győződjön meg személyesen arról, hogy ez a hajó a világ legjobb hajója... Sétáljon a Central Parkban, a 90 m-es drótkötélpályán repülje át a hajót, próbálja ki a körhintát, élvezze a Aqua Theatre-t és még sok minden mást...

Oasis of the Seas

HIHETETLEN MÉRETEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK: 362 méter hosszú, 47 méter széles, több mint 5.000 utas, 18 szint..., Central Park, Drótkötélpálya...

NÉZZE MEG AZ OASIS OF THE SEAS ÚTJAIT ÉS KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

2011 és 2012-ben a Karibi-Térséget járja be az Oasis of the Seas! Kelet és Nyugat-karibi felfedező utakat csodálhatnak meg vele az utasaink. Az indulási kikötő: Fort Lauderdale (Florida), az útvonalak olyan fantasztikus helyeket érintenek mint St. Thomas sziget, St. Maarten sziget, Bahama, Cozumel (Mexikó), Puerto Costa Maya, Haiti...

Royal Caribbean

Oasis of the Seas utak

 

PROGRAMOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK AZ OASIS OF THE SEAS HAJÓN

Oasis of the Seas - Szörfszimulátor

SZÖRFSZIMULÁTOR

Tanuljon meg lovagolni a hullámokon a világ első, fedélzeti szörfszimulátorán. Legyen akár néző, kezdő vagy gyakorlott szörfös, a szimulátorral mindenki meglovagolhatja vagy megszelídítheti a hullámokat.

Oasis of the Seas - Drótkötélpálya

DRÓTKÖTÉLPÁLYA

Próbálja ki az egyedülálló és szédítő drótkötélpályát. A kilenc szint magas pályán a bátor vendégek madártávlatból csodálhatják az Oasis of the Seas fantasztikus látványát!

Oasis of the Seas - Rising Tide Bár

RISING TIDE BÁR

Ilyen sehol nincs a világon, újabb világ újdonság! A lebegő bár lassan liftezik három fedélzet között a Royal Promenade-tól a Central Park-ig, s mindeközben fantasztikus koktélokat ihat!

Oasis of the Seas - Aquatheatre

AQUATHEATRE

A felejthetetlen AquaTheatre esténként a színházba járókat nyűgözi le a csodálatos előadás,aival ahol víziakrobaták kápráztatják el a nézőket légi mutatványaikkal.

Oasis of the Seas - H2O Zone

H2O ZONE

A H2O Zone a gyermekek kedvence!!! Élénk színű, vidám szobrokkal, interaktív szökőkutakkal és vízágyúkkal vár, melyek vizet permeteznek és fröcskölnek minden irányba!

Oasis of the Seas - Boardwalk

BOARDWALK

A Boardwalk régimódi bájt csempész a modern környezetbe, s a világ első fedélzeten üzemelő körhintájával csalogat mindenkit. A Boardwalk az hely ahol mindenki remekül érzi magát!

Oasis of the Seas - Loft Lakosztály

LOFT LAKOSZTÁLYOK

Az akár 186 négyzetméter alapterületű, modern , többszintes loft-lakosztályainkat a padlótól a plafonig érő ablakokkal láttuk el az óceán látványa és a zavartalan nyugalom érdekében.

Oasis of the Seas - Central Park

CENTRAL PARK

A nyitott tetejű Central Park közel hozza a természetet nyitott tereivel, buja növényzetével és szabadtéri étkezési lehetőségeivel, amivel nyugodt és békés atmoszférát teremt.

Oasis of the Seas - Royal Promenade

ROYAL PROMENADE

A hajó impozáns sétafedélzete, amelyről csodás kilátás nyílik az alsó szintre. Az üzletek, pubok és éttermek sokasága gondoskodik még a legtapasztaltabb világutazók és hajózók szórakoztatásáról is!

Oasis of the Seas - Spa & Wellness

SPA & WELLNESS & FITNESS

Pihenjen és lazítsa el a testét, nyugtassa meg a lelkét masszázs lehetőségeinkkel, vagy vegyen részt egy edzésen a tenger legnagyobb Spa-jában. Egyedi kezeléseink és szolgáltatásaink is várják Önt.

Oasis of the Seas - Körhinta

KÖRHINTA

A tengeri körhinta az első a maga nemében, s egyben a Boardwalk dísze. Felnőttek és gyerekek egyaránt örömüket lelik benne, amelyet számos kézzel festett és faragott oroszlán, ló, zebra és zsiráf díszít!

Oasis of the Seas - Jazz Club

ESTI PROGRAMOK

Az utasokat fantasztikus műsorral kápráztatják el a humoristák, akik nemcsak bevonják a közönséget műsorukba, de le is nyűgözik őket személyre szabott előadásukkal.

Oasis of the Seas - Napozó

NAPOZÓ

Feküdjön ki napozni a hajó fedélzetén a kényelmes nyugágyainkba, vagy mártózzon meg a jacuzzik valamelyikében, bújjon össze párjával a privát pihenőkben és élvezze a hajón a napsütés egy kellemes koktéllal.

Royal Caribbean International

Oasis of the Seas utak

 

VÁRJA ÖNÖKET IS AZ OASIS OF THE SEAS!