Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek
FEDEZZE FEL A PERZSA-ÖBÖL ÉS INDIA EGZOTIKUS VILÁGÁT! Nyomtatás E-mail

Facebook   

Hajóutak már 709.- EUR-tól/fő + kikötői illeték

Abu Dhabi

Ismerje meg India és a Perzsa-öböl varázslatos és egzotikus világát a Celebrity Constellation hajóútjain, amelyek során felejthetetlen élményekben lesz része, mind a fedélzeten, mind a kikötések alkalmával. Fedezze fel a régmúlt építészeti csodáit, a nyüzsgő bazárok világát, merüljön el a vibráló városok forgatagában vagy csak egyszerűen élvezze a tökéletes napsütéses nyaralást a gyönyörű tengerpartokon! Lélegzetelállító élmények várják Önt ezeken a kevésbé látogatott helyeken, amelyek a Celebrity Cruises hajóútjain található számtalan lehetőséggel párosítva, garantáltan emlékezetessé teszik az utazását.
Bővebben...
 
KARIB TENGERI CSOPORTOS HAJÓÚT - 2018.03.08. Nyomtatás E-mail

Facebook   

Ajándék italcsomaggal és Everglades kirándulással

-8% előfoglalási kedvezménnyel 2017. július 31-ig!

Celebrity Equinox

Fedezze fel a Karib-szigeteket az 5 csillagos Celebrity hajótársaság egyik legújabb hajójával, az Equinox-szal. Megtapasztalhatja a Celebrity többszörös díjnyertes modern stílusát, a gyönyörűen kialakított közösségi terek és kabinok kényelmét, megkóstolhatja a nemzetközi ízek által inspirált konyha remekeit. 9 éjszakás utunk során magyar csoportkísérővel járhatja be a karibi világ csodáit.
Bővebben...
 
ÚJDONSÁG! SYDNEY ÉS ÚJ-ZÉLAND CSOPORTOS HAJÓÚT - 2018.01.06-20. Nyomtatás E-mail

Facebook   

Ovation of the Seas fedélzetén, magyar nyelvű idegenvezetővel

-8 % előfoglalási kedvezmény 2017. július 31-ig!

Sydney és Új-Zéland csoportos hajóút

Utazzon a Royal Caribbean hajótársaság „okos” hajójával, az Ovation of the Seas-zel a természeti szépségekben gazdag Új-Zélandra! A hajóút előtt felfedezzük Sydney-t, majd a hajón töltött pihenés után először a fjordokat csodálhatjuk meg, ezután Dunedin és az ország fővárosa, Wellington következik, végül Picton látnivalóival búcsúzunk az országtól. Újabb pihenéssel eltöltött két nap után visszaérkezve Sydney-be még ellátogatunk a lenyűgöző Kék-hegységbe. 
Bővebben...
 
ÚJDONSÁG! VARÁZSLATOS ALASZKA CSOPORTOS HAJÓÚT - 2018.07.25-08.08. Nyomtatás E-mail

Facebook   

Radiance of the Seas fedélzetén, magyar nyelvű idegenvezetővel

-8 % előfoglalási kedvezmény 2017. július 31-ig!

Radiance of the Seas Alaszkában

Miért éppen Alaszka? Mert itt még érintetlen természetet, lenyűgöző, hatalmas hegyeket, fjordokat, gleccsereket, gazdag szárazföldi és tengeri állatvilágot, gyönyörű nemzeti parkokat találunk. Végighajózunk a Royal Caribbean Radiance of the Seas hajójával a lélegzetelállító partok mentén, majd Alaszka szárazföldi részét fedezzük fel, a Denali Nemzeti Parkba, utána üvegtetejű panoráma vonattal Fairbanks-be utazunk.
Bővebben...
 
Technológia és kreativitás Nyomtatás E-mail

Facebook   

VIDEÓ!

Royal Caribbean

A Royal Caribbean Innovációs Laboratóriuma újabb magasságokba emeli a hajótervezés folyamatát, melynek során közös tető alá hozza a legjobb kreatív elméket és a legújabb technológiákat. A hajótársaság Miamiban található új épületében kialakítandó virtuális szobák és közös munkaterek segítenek felgyorsítani az innovációt és lehetőséget teremtenek a szakembereknek, hogy kézzelfoghatóan eljátszanak a tervekkel, mielőtt még az építés elkezdődött volna.
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 22